Om oss!

Hol kulturskole skal preges av Glede – Opplevelse – Fellesskap

Hovedmål for Hol kulturskole er:

• Å gi tilbud til alle barn og unge som ønsker opplæring innen kunst- og kulturfag.

• Å være et lokalt ressurssenter innen musikk, drama/teater, litteratur, visuell kunst og andre relevante kunstformer i samarbeid med barnehage, SFO, grunnskole, menigheter, lag og foreninger og institusjoner.

• Kulturskolen er en skole for livslang læring, med opplærings- og opplevelsestilbud innenfor ulike kulturuttrykk.

• Hol kulturskole skal være en foregangsskole preget av nyskapning og kvalitet på alle nivå.

• Brukerne skal oppleve at kulturskolens ansatte tar utgangspunkt i den enkeltes behov og forutsetninger, samt legge til rette for elever med særlige forutsetninger.

• I Hol kulturskole skal du oppleve et sosialt felleskap over sjangergrenser der det er rom for alle.

• Kulturskolen skal være en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg dyktige medarbeidere.

Våre ansatte!
1532157845578_edited.jpg
Lars Ivar_edited.jpg
image_edited.jpg
ronja%202_edited.jpg
23471940_10154759374307581_4407188899643
62341274_10214443026134707_5263897091750
last%20ned%20(1)_edited.jpg
_edited.jpg
120730334_10157294077281360_608296996817
Milena_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg
maxresdefault_edited.jpg

Gunnveig Nerol

Gunnveig er billedkunstner som er kjent for arbeider i olje, tegning og glass. Hun har utført en rekke monumentaloppgaver i og på offentlige bygg.
Gunnveig underviser i visuelle kunstfag.

Lars Ivar Eriksen Larsgard

Lars Ivar er ung, kreativ og engasjert og har lang erfaring med utøvende kultur, musikk, film og lyd. Han underviser i fag som er knyttet til data, studio og film.

Tryggve Thorsø

Tryggve underviser i gitar, bass, andre strengeinstrumenter og band. Han er også utøvende musiker.

Ronja Elise Hirte

Ronja Elise har bred kunnskap innenfor mange dansestiler og er en kreativ person både som utøvende danser, koreograf og pedagog.  Ronja underviser i jazzdans i kulturskolen og har også en lærerstilling på Geilo barne- og ungdomsskole.

Espen Bergo

Espen underviser i slagverk/trommer i kulturskolen. Han underviser også i de andre kulturskolene i Hallingdal, og er selv utøvende musiker.

Filip Marinchev

Filip spiller mange instrument og er lærer i både piano og fiolin. Han er også utøvende musiker og komponist.

Ludmilla Petrova

Ludmilla underviser i piano og tonelek i grupper for de yngste. Hun har også gitt ut en lærebok i piano.

Jan Fredrik Grøndal Henriksen
Jan Fredrik underviser i teater, drama og scenekamp. Han underviser også i de andre kulturskolene i Hallingdal. Innimellom kan vi se og høre Jan Fredrik i roller på tv, film, radio og teater.

Eilif Gundersen
Eilif underviser i messingblås og alt annet som kan blåses på.

Han er utøvende musiker.

Milena Marincheva

Milena underviser i cello. Hun er også utøvende musiker.

Henrik Opheim Berg Henrik underviser i lealaus - akrobatikk, parkour og lausdans. Henrik er fra Vats og har danset laus med Frikar og Martin Myhr.

Sondre Sheldon

Sondre underviser i visuell kunst, primært tegning. Han holder også kortkurs som er åpne for alle interesserte.