top of page

Gitar og bass

Gitaren er et av våre mest allsidige instrument. I kulturskolen starter nybegynnere med undervisning på vanlig akustisk gitar, og får først grunnleggende opplæring. Senere kan elevene velge å fordype seg innenfor ulike sjangre, som jazz eller rock. Elevene kan velge å utvikle seg på kassegitar, klassisk gitar, el-gitar eller bass. Når elevene har gjennomgått grunnleggende opplæring vil læreren tilpasse videre utvikling og fordypning. Dette gjør læreren i utviklingssamtaler i samråd med hver enkelt elev og foresatt. Elever på gitar får også mulighet til å samspill i band.


Kulturskolen samarbeider med barnehagene, skole og SFO. Instrumentelevene i kulturskolen opptrer alene eller i grupper på kulturskolens forestillinger.


Undervisning i gitar er organisert med individuell undervisning eller undervisning i mindre grupper. Elever kan melde seg på helårs gitarkurs fra de er 6 år. Elevene bør ha egen gitar som de både kan bruke i undervisningen og til å øve hjemme. Undervisning kan gis i kulturskolens lokaler på Geilo samfunnshus eller på Hallingskarvet skole.
Comentarios


bottom of page