Visuell kunst

I visuell kunst får elevene møte ulike og varierte teknikker og metoder. Arbeid med kunstneriske virkemidler som materialer, redskaper, teknikker og en inspirerende undervisning vil gi elevene muligheter til å utvikle sine evner. Elevenes fantasi og kreative flyt blir stimulert. Om du liker å lage bilder, male med farger og tegne med fantasi, forme i leire, bygge med trematerialer, prøve ut dine ideer og lære noe nytt samtidig - da er kunst noe for deg! Vi har verksted med mye spennende å velge mellom på Bygdahall. Undervisningsdag i skoleåret 2021-22 er torsdag kl. 15-17. Oppstart er 26. august og det blir foreldremøte 2. september.

Du vil få utfordringer og oppgaver som du utfører på din måte, og du kan lage dine egne prosjekter. Vi jobber også sammen i grupper. Her kan du utvikle dine måter å uttrykke deg på med forskjellige materialer og teknikker.

På kunst lærer elevene å snakke om bilder og bruke ord og begreper som er knyttes til det å lage visuelle uttrykk. Elevene lærer om komposisjon, fargebruk, og form. Kunsthistorie er også en naturlig del av undervisningen.

Undervisningen i kunst foregår i grupper på tvers av alder og er åpen for elever fra 8 år. Undervisningen foregår på Bygdahall i Hagafoss.